dilluns, 3 de setembre del 2007

Arrancada

Com gairebé per tothom, o la menys, per molta gent avui ha estat el dia d’arrencar de nou, de torna a posar en marxa tota la maquinària de l’escola. Aquest any amb el nou calendari escolar només disposem de 5 dies (4 si descomptem avui) per posar l’escola a punt per rebre els alumnes el proper 12. És poc temps per posar ordre en el caos que sempre sembla regnar a l’escola abans de començar.

Aquest dia sempre hi ha una primera estona pel retrobament amb els mestres ja coneguts i la salutació a les cares noves que cada any s’incorporen. Es formen uns grupets, gairebé sempre els mateixos. És una escena ja viscuda que es repeteix on els mestres nous resten a l’expectativa de conèixer que se’ls assignarà en concret.

A part d’aquests moments inicials i d’un Claustre de presentació hem dedicat la resta del matí al que podríem anomenar treballs manuals. No teníem massa ganes de posar-nos a pensar i ens ha anat molt bé passar el matí buidant el material d’uns armaris vells per procedir a substituir-los per armaris nous. De pas aprofitem per fer neteja de rampoines que sempre s’acaben acumulant i que moltes vegades no s’utilitzen per res. Demà acabarem i un cop fetes les assignacions de tasques dels nous ens posarem a enllestir les feines més organitzatives.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...