dilluns, 17 d’abril del 2006

Fent números

Abans de retornar demà a l’escola fem una mica els números d’aquest darrer i intens trimestre que ens espera: 10 setmanes de classe, un total de 46 dies. Les primeres 6 setmanes seguim amb l’horari de matí i tarda, però tindrem tres dilluns festius, comptant el d’avui, un cada dues setmanes.

Abans de l’inici de la jornada continuada gaudirem d’una setmana del que anomenen “Viatge de Fi de Curs” amb els alumnes de 6è. I a la tornada només ens quedaran tres setmanes de jornada continuada només en horari de matí.

Però seran unes setmanes i uns dies moltes vegades canviants i diferents en els que serà difícil agafar el ritme de treball adient. Començarem amb una setmana especial que ja varem deixar una mica a punt abans de marxar de vacances: la setmana de Sant Jordi, el dia de la rosa i del llibre. També gaudirem d’una setmana amb els horaris trastocats per les proves de Competències Bàsiques, i de dos dies especials amb les seves respectives preparacions: la Jornada Esportiva amb els alumnes de 6è, i la jornada a les Pistes d’Atletisme amb els alumnes de 5è.

Continuant amb els números he comptat que em queden unes 18 sessions d’Educació Física, 24 sessions d’anglès i unes 19 de català. Aquest curs l’horari de l’àrea de català ha estat el pitjor i és el que ha sortir més malparat cada vegada que hem fet alguna activitat especial (festes, sortides pedagògiques, ...) i continua així aquest trimestre.

Aquests números m’han servit per deixar planificat una mica a grosso modo les classes que resten per acabar aquest curs, tenint en compte que sempre sorgeixen entrebancs i imprevistos que fa que la programació prevista no es pugui portar a terme en la seva totalitat.


Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...