divendres, 12 d’octubre del 2007

Colònies a la web

Ahir tornarem de colònies. Van ser tres dies plàcids a la Torre Ametller. Malgrat que la pluja ens va fer la guitza en alguns moments, no impedí la realització de totes les activitats programades. Són unes colònies rodones amb la prehistòria com a eix central. Feia tres anys que no hi anava i malgrat que l’esquema és sempre el mateix trobo que han millorat els detalls de la posada en escena, així com, la relació entre les diferents activitats desenvolupades.

També ens varem trobar amb una activitat afegida. Uns escrits a les lliteres de les habitacions i un piano vell en una petita habitació va donar peu a una història de por que comença a agafar forma en un bloc que anirem desenvolupant amb els alumnes.

Ja sé que no és cap novetat, però encara no ho havíem fet mai. Des del curs passat teníem la idea d’actualitzar la web de l’escola amb informació dia a dia de les colònies. El primer intent va ser a les colònies de sisè a Cala Montjoi, però allà no hi havia connexió. Finalment aquest curs ha estat possible i ha estat tot un èxit. Ahir va ser el dia de més visites a la web de l’escola des de que tenim comptador. Avui hi hem afegit un enllaç a l’àlbum de fotos.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...