dimecres, 31 d’agost del 2005

... i demà torna a començar ...

Les hores d’ahir i avui s’han esmunyint ràpidament entre els dits.

Demà al matí les rutines de cada començament de curs. Les salutacions inicials a tots els companys i companyes. Com han anat les vacances ? Què moreno que estàs ! I els tòpics de sempre: les vacances bé, llàstima que acabin, …

També és el moment de recollir la primera documentació necessària pel nou curs i començar a prendre les primeres decisions i rebre les noves incorporacions de mestres. Si la plantilla ja està complerta caldrà acabar de decidir l’assignació de cursos i tutories que varen quedar pendents per aquest inici de curs. Potser farem un primer Claustre.

A més a més tindrem una feina afegida. A l’escola han posat finestres i persianes noves. Suposant que ja estigui tot acabat caldrà muntar i ordenar totes les aules. Tenim totes les taules, cadires i materials amuntegats al mig de les classes. I, sobre tot, tornar a posar en marxa l’aula d’informàtica que va quedar completament desmuntada. Per tal que aquesta torni a funcionar com abans caldrà dedicar-li moltes hores. I tot això, en menys dies que altres cursos.

Altres anys havia aprofitat les vacances per preparar alguna cosa per l’escola. Aquest any pràcticament no he fet res, tret de posar una mica d’ordre en tots els materials que al llarg d’un curs s’acaben acumulant. He descansat i desconnectat plenament. Ara veurem si necessitaré molts dies per tornar a connectar o aquest procés serà ràpid.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...