diumenge, 7 de gener del 2007

Demà, tornar a treballar

Han estat dues bones setmanes de descans i de desconnexió del dia a dia a l’escola. Han estat uns dies de bon temps. No ha fet fred i al llarg del dia el solet permetia sortir a entrenar amb pantalonet curt i màniga curta pel camp i els boscos, i també fer passejades pel poble, la muntanya i la capital.

Aquestes festes són un xic estranyes envoltades de tradicions i d’obligacions. Però han estat útils per posar en ordre la casa i tots els papers acumulats al llarg del primer trimestre de treball.

Havia previst aprofitar el temps i llegir, ultimar algunes reflexions i programar algunes activitats pel proper trimestre. Però com sempre els bons propòsits de l’inici d’unes vacances queden en un no res davant la possibilitat de gaudir del descans i d’encantar-te davant de qualsevol possibilitat imprevista de passar el temps.
          
  Aquesta tarda ha estat el moment de recuperar els papers de l’escola, i pensar i planificar com serà la primera setmana de l’inici del nou trimestre. Demà serà el moment de retrobar-me amb els alumnes i els companys d’escola i recordar i recomençar les activitats en el punt on les havíem deixat fa dues setmanes. En definitiva tornar a la feixuga feina de cada dia.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...