diumenge, 23 de setembre del 2012

Agafant el ritme

Acaba la primera setmana completa amb alumnes d'aquest curs i poc a poc vaig agafant el ritme. En els començaments de curs sempre costa una mica. La setmana passada només van ser 3 dies de classe, el temps just per presentar el curs a tots els grups, conèixer als nous alumnes i poca cosa més. Aquesta setmana ja hem començat a treballar a ple rendiment i això s'ha notat el darrer dia en que he arribat força cansat.

Els primers dies malgrat ja tenir-ho per la mà d’altres anys, acostumem a tenir feina extra. Cal anar enllestint tasques i la majoria són urgents: organitzar les sortides i colònies, fer el pressupost, marcar els objectius prioritaris del curs, recuperar les propostes fetes en les memòries, elaborar els plans de treball i les programacions, ... Són tasques que requereixen més treball individual i al mateix temps reunions amb la resta de companys per tal d’arribar a acords, però que un com fetes marquen les actuacions de la resta del curs.

En aquest període de curs no tan sols cal tenir el cap en les classes de cada dia, sinó que també cal estar pendent de totes aquestes tasques més organitzatives, i això fa que el temps de dedicació necessari s’ampliï de forma significativa fins arribar a agafar el ritme de treball que ens ha de permetre d’alguna manera anar més relaxats.

Una empenta més i ja tindrem tot el curs plenament organitzat i en marxa i agafarem el ritme de creuer necessari i deixarem aquest ritme accelerat amb tasques que semblen no acabar-se mai.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...