dimecres, 9 de maig del 2007

La recta final

S’apropa el final de curs i hem entrat en la recta final, aquells dies en que s’acumula la feina. S’olora el final, però la llista de coses a fer s’allarga.

Avui hem començat a passar les competències bàsiques. Però un cop passades vindrà la feina de la correcció i una primera valoració del resultats. També avui era el darrer dia per presentar els projectes d’innovació. A l’escola en presentem dos: un per la millora de l’expressió oral de l’anglès, i un per desenvolupar l’ensenyament del llenguatge audiovisual. Com sempre el darrer dia tot són preses per ultimar els papers que es demanen. Aquesta setmana també estem amb la memòria del primer any d’implantació del Projecte d’Autonomia de Centre. Això suposa  reunions per recollir les diferents opinions, justificar que hem fet i planificar i explicar que volem seguir fent el proper curs. També tenim obert el debat sobre l’horari del proper curs.

I aviat haurem de pensar en elaborar les memòries, posar les notes finals, les reunions de final de curs amb les famílies, preparar les activitats de final de curs, i segurament alguna cosa més que ara mateix em deixo al teclat.

Demà ens visita l’Emili Teixidor. Els alumnes estan engrescats. Alguns han llegit uns quants llibres d’ell amb molt d’interès. El viatge de fi de curs dels de sisè s’apropa i també cal anar ultimant els preparatius.

La cursa a contrarellotge per acabar el curs ha començat i cal planificar-ho amb compte per tal de poder fer-ho tot sense massa estres.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...