dissabte, 18 d’abril de 2009

Pi-pi-pi-pi ......

Pujo a la classe a preparar els materials necessaris per l'activitat d'expressió oral de la tarda. A l'aula d'anglès han instal·lat fa poc el Rack (nosaltres l'anomenem familiarment com a nevera, pel seu tamany i forma) que centralitza tot el cablejat de l'escola. Escolto un estrany pi-pi-pi-pi insistent. Hi ha llum a  l'aula, per tant, no és falta de corrent elèctrica.

No hi ha internet a cap ordinador i tampoc accés a les diferents unitats de la xarxa. Informo del que passa a la coordinadora d'informàtica. Cal trucar a avaries. Li passem a l'encàrrec a la secretaria.

Torno a l'aula ja disposat a iniciar la classe. Ja no s'escolta el pi-pi-pi-pi. Igual s'ha arreglat sol. Deixo als alumnes a la classe i reinicio la xarxa, però seguim sense connexió. Segueixo fent classe.

Puja la secretaria amb la resposta que li han donat. Em miro al Rack i no té cap llumeta encesa. En aquest mateix instant veig que està desendollat. Automàticament entenc el que ha passat. L'insistent
pi-pi-pi-pi era la seva queixa per manca d'alimentació elèctrica. Aquell migdia havia plogut i els monitors del menjador havien posat un vídeo als alumnes en la tele que està al costat del Rack i l'havien desendollat.

A partir d'aquí ja tot és fàcil endollar de nou i ja tornem a tenir xarxa i connexió a Internet.

 

 

 

A mode de balanç

Malgrat estar jubilat des de fa 4 anys, encara segueixo les notícies relacionades amb el món educatiu. Tot just acaba un curs que no deu hav...