dijous, 17 de setembre del 2009

Incidències primer dia de classe

El primer dia de classes s'ha desenvolupat amb total normalitat i amb les habituals rutines d'aquest dia: retrobament d'amics, benvinguda als nous, revisió dels nous llibres i material, ..... Però, a tot això que ja és el normal d'aquesta primera jornada, cal afegir tres incidències:

En el curs marcat per l'arribada de portàtils en alguns centres, ja des de primera hora del matí que no hem tingut connexió ni d'Internet, ni de la xarxa local. Al llarg de tot el 2009 ens han reforçat la línia elèctrica i ens han cablejat el centre dins del programa Heura. Tot el procés va estar marcat per inconvenients de talls elèctrics i de connexió que hem suportat estoicament. Però des que han acabat tampoc va bé del tot amb caigudes freqüents de la línia. Avui en concret el rack que dóna l'entrada d'Internet al centre i que manté les connexions de la nostra xarxa interna feia caure el diferencial elèctric i no hi havia manera d'aixecar-lo. Hem trucat a avaries, però hem acabat la jornada esperant la seva arribada i el problema continua.

També en aquest primer dia de classe no hem pogut gaudir del nou pati. Vam començar les obres de reforma del mateix al llarg del mes de juny. El termini d'execució de les obres era de dos mesos. El compromís era tenir-ho acabat pel 10 de setembre. Com ja és costum en aquestes situacions no ha estat així i avui hem estrenat el curs sense pati i fent l'esbarjo en unes instal·lacions esportives veïnes de l'escola.

I finalment les forces de la natura s'han desfermat uns moments abans de les cinc de la tarda per tal d'allargar de forma extraordinària aquest primer dia de classe. Plovia de tal manera i era tal l'aigua que es precipitava des del cel que impossibilitava la sortida. Hem tingut que tornar a les classes i esperar que les famílies, molles com ànecs, vinguessin al rescat dels seus fills. Segons ens explicaven “feia por” circular pel carrer. No és la primera vegada que plou amb ganes en el moment de la sortida de l'escola però la situació d'avui ha estat del tot excepcional, sort que ha estat de curta durada i cap allà a les 17.30 ja estava tot normalitzat.


 

 

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...