dilluns, 4 de setembre del 2006

Tancades les vacances

Ha finalitzat el castell de focs de la Festa Major. I amb aquest acte es pot donar oficialment per tancat el període de vacances. Divendres ja vaig anar a l’escola, però sabent que a continuació venen tres dies de festa, aquest primer dia es treballa d’una manera diferent.

Demà ja serà el moment de començar a preparar seriosament l’inici del nou curs, només amb quatre dies caldrà tenir-ho tot a punt. Sort que ja tenim els horaris fets!

I així a poc a poc anirem entrant en les velles rutines de la feina: reunions, presa de decisions, preparar classes i materials, trucades per organitzar les sortides, posar en ordre les classes, pensar si m’inscric en algun curs de formació, .... Malgrat que la feina anirà sortint aquests dies encara mantindrem el ritme lent del temps de vacances que a poc a poc anirem accelerant a mesura que el compte enrere s’apropi al zero.

Tal com la seva paral·lela li explica en un poètic missatge a elqvulldir al llarg dels feixucs dies de curs restaran en la nostra memòria els bons records d’aquests dies de descans i esperarem poder fruir dels caps de setmana tot fent plans amb les activitats que a cadascú ens són més plaents.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...