dilluns, 17 de setembre del 2007

Primer dilluns atípic

Avui s’iniciava el que ha de ser la primera setmana complerta d’escola, però ha estat un dilluns ben diferent al que és habitual. A mig matí tenia reunió al Departament d’Educació per valorar l’activitat de formació d’aquest estiu.

Ha estat un matí tranquil. Per començar he sortit de casa una mica més tard del que acostumo. Tenia temps. He pogut aprofitar el viatge a Barcelona per gaudir de la lectura. Un cop a la capital encara he tingut temps per prendre un cafè amb llet.

Al Departament ens hem retrobat tot el grup de Broadstairs d’aquest estiu. En algun moment al llarg de la valoració amb la persona que representava el British Council he tingut la sensació de tornar a estar en les classes d’aquest estiu. Tal com ja vaig comprovar al llarg del viatge d’anada i tornada, avui m’era molt més senzill seguir tota l’explicació que no a finals de juny quan ens van presentar el curs. Per poc que pugui penso repetir d’aquí a tres anys, temps que el Departament obliga a que passi abans de permetre demanar un altre d’aquestes activitats a l’estranger.

Un cop acabada la reunió i de petar la xerrada una estona, cap a casa de nou. He arribat al migdia i a la tarda a l’escola hem començat el taller d’audiovisuals, una activitat en la que ens ho passem d’allò més bé.

Acabo el dia amb la sensació de no haver treballat. Quina sort!

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...