dissabte, 19 de febrer de 2011

Paraules de Mas

El passat dilluns 7 de febrer el President Mas enviava a tots els funcionaris una carta a través del correu electrònic. En la que després de parlar dels moments de greu crisi que estem travessant ens adreçava dos missatges:

El primer, agrair-vos la feina que feu. Feina que cadascú de vosaltres desenvolupeu amb dedicació, interès i ganes envers les tasques que teniu encomanades. És un exercici de responsabilitat i un bon exemple de cara a la nostra societat.

El segon, és demanar-vos tota la complicitat i tot l’esforç. Els temps excepcionals que vivim requereixen de decisions excepcionals, no sempre fàcils d’entendre. És fonamental la vostra col·laboració i ajut per fer una institució més eficient i eficaç. Ens cal assumir que, amb menys, hem de fer més i millor. La gent espera molt de la Generalitat i no els podem defraudar.”

Aquestes decisions excepcionals, no sempre fàcils d'entendre poden ser perilloses i fan mal pensar. El problema no és que no siguin fàcils d'entendre sinó que no ens agradin, que impliquin treballar més hores o que ens toquin un altre cop la butxaca. Estarem a l'aguait. 


  

Amb l'escola no és suficient

Portem unes quantes setmanes en que són freqüents les notícies educatives als mitjans. La primera que va saltar va ser el poc ús del català ...