dissabte, 27 d’octubre del 2007

English yes, Halloween, no

S’apropa la castanyada a l’escola. Aquesta setmana han estat uns dies de preparatius, sobre tot, pels més grans de l’escola que són els responsables de la seva organització, i també els més directament beneficiats ja que els guanys de la venta de les castanyes i altres productes serveixen per abaratir el preu del viatge fi de curs: una estada d’una setmana a Cala Montjoi practicant tota mena d’esports.

Amb l’objectiu d’introduir l’anglès en la vida quotidiana a l’escola, entre els preparatius d’aquest any hem inclòs una novetat en anglès. Ens seguim resistint a incloure el Halloween dins d’aquesta celebració, ja que prou invasió de tradicions foranies estem patint. Hem proposat als alumnes des de 2n. fins a 6è que s’aprenguin el diàleg entre el venedor de les castanyes i el comprador en anglès i així poder-lo utilitzar el dimecres a la tarda. També hem convidat a les famílies que vinguin a comprar castanyes a què ho utilitzin. Per tal que puguin practicar hem penjat una versió del diàleg a la pàgina web de l’escola.

El dimecres a la tarda podrem comprovar quina acceptació ha tingut aquesta proposta.

Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...