dilluns, 13 de febrer del 2006

Dia de l'Educació Física

Aquest migdia ens trobat una bona colla de professors d’Educació Física per tal d’organitzar el sisè dia de l’Educació Física. Avui ha estat la segona reunió preparatòria. Encara en resta una altra.

El 5 de maig ens trobarem els alumnes i professors de sisè de 13 escoles de primària pública per gaudir d’una jornada esportiva. La reunió d’avui era per confirmar el nombre d’assistents i les formes en que ens organitzarem. Serem uns 475 alumnes, organitzats en 50 equips i 37 mestres. Tots els alumnes participaran en un cros i cinc modalitats esportives o jocs diferents segons una rotació prèviament establerta i on sempre es trobaran amb companys d’altres escoles amb qui hauran de compartir l’activitat. És una trobada on no hi mai cap guanyador ja que l’objectiu bàsic és gaudir de la pràctica dels diferents esports i jocs. Cada alumne rebrà una gorra de record de la seva participació, amb el dibuix d’una mascota escollida d’entre les que ells mateixos han presentat a concurs.

Les reunions són per decidir quines activitats organitzem i qui es fa càrrec de cada una d’elles. La propera reunió la farem dos setmanes abans de la trobada, amb l’objectiu d’ultimar els darrers detalls.

Des del curs passat i degut a la gran quantitat de centres que volien participar el mateix dia s’organitza una altra jornada esportiva però en unes altres instal·lacions ja que les que utilitzem s’han fet petites per tants “esportistes” interessats. En aquesta sub-seu l’any passat hi van participar 9 centres més.


Bye, bye Cambray.

  Ja fa uns dies de la notícia de la destitució de Josep González Cambray de la conselleria d’Educació. Ara ja estic jubilat, però he trebal...